Send inquiry
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Turboladdare från BR Turbo

BorgWarner
Du betalar för kvaliteten, inte för varumärket!
1. Om varumärket BR Turbo

Efter över 25 års aktivitet på turbomarknaden är BR Turbo en pålitlig partner för privata kunder och affärskunder. Tack vare den ökade efterfrågan och försäljningen de senaste tio åren har vi blivit en av de ledande leverantörerna av turboladdare och relaterade tjänster i Baltikum och Östeuropa. Med hjälp av vår samlade erfarenhet, expertis och kvalificerade personal har vi lanserat vårt sortiment av turboladdare under varumärket BR Turbo.

2. Kvalitet och pålitlighet
  • Våra turbos är monterade av originaldelar av hög kvalitet.
  • Variabel turbogeometri tillämpas på alla turboladdare från BR Turbo med hjälp av fabriksgodkända flödesbänkar.
  • BR Turbos turboladdare är pålitliga, vilket bevisas av vår tvåårsgaranti (samma som erbjuds av globala varumärken som tillverkar turboladdare i original).
3. Prisvärda

Turboladdare från BR Turbo är ett utmärkt alternativ till de produkter som erbjuds från globalt välkända varumärken. De uppnår samma höga kvalitetsstandard men är samtidigt mer prisvärda. Vi erbjuder ett brett utbud av turbos till över 1 000 olika bilmodeller, och alla finns tillgängliga på vårt lager.

4. Säkra leveranser över hela världen

Alla våra turbos packas med hjälp av den moderna tekniken Instapak®

och systemet SEALED AIR®. Detta emballage gör att turbon fixeras väl med expanderande skum vilket undviker skador på turbon under transporten. Denna teknik gör att vi kan leverera en turbo säkert och tryggt till alla länder över hela världen, inklusive Sverige. Din turboladdare kan levereras med budfirmor som: DHL Economy, DHL Express och DPD. Se mer information här

Sök efter en turbo
Sök med OE-nummer
Om du redan känner till numret på din turbo.

Sök i katalogen
Hitta en passande turbo med hjälp av din bils märke och modell.

Sök
Behöver du hjälp med att välja turboladdare eller reservdel?