You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Leveransinformation

Leverans och överföring av varor i Sverige:

  1. Efter att försäljningskontraktet trätt i kraft (i enlighet med paragraf 3.6 i villkoren) ska beställningen levereras till kunden i enlighet med kontaktinformationen som angivits vid slutförandet av beställningen.
  2. Inom Europa ska transportföretaget DPD leverera beställningen till adressen som angivits av kunden vid beställningen. Att ändra leveransadress är inte möjligt när beställningen lämnats över till transportföretaget.
  3. Som kund är du ansvarig för att ange giltiga kontaktuppgifter och information i alla obligatoriska fält när du skickar in beställningen. Varken Bane Roco OÜ eller transportföretaget tar ansvar för några förseningar eller missförstånd vid leveransen som orsakats av felaktiga uppgifter som angivits av kunden.
  4. Kunden är ansvarig för att ange giltiga kontaktuppgifter och information i alla obligatoriska fält när beställningen skickas in. Varken Bane Roco OÜ eller budfirman tar ansvar för några förseningar eller missförstånd vid leveransen som orsakats av felaktiga uppgifter som angivits av kunden.
  5. Transportföretaget ska leverera beställningen till kunden med en följesedel. Innan följesedeln skrivs på måste kunden göra en visuell kontroll av beställningens yttre emballage. I händelse av eventuella synliga skador på emballaget måste kunden notera detta på transportföretagets följesedel. Om möjligt bör även ett fotografi tas av skadan, och sedan bör Bane Roco OÜ kontaktas så snart som möjligt, men inte senare än inom 3 dagar via e-postadressen info@turboladdare.se
  6. I händelse av att produkten skadas under leveransen kommer den att ersättas.
  7. För förfrågan om leverans utanför Europa, vänligen kontakta kundsupporten hos Bane Roco OÜ via e-post: info@turboladdare.se
  8. Vid beställning till ett land där tulldeklaration eller andra procedurer krävs (utöver transporten av varorna till transportföretaget) för att motta beställningen är kunden ansvarig för att sådana procedurer följs korrekt och i rättan tid.
 1. Retur av den begagnad turbo
  1. Leverans av den gamla turboladdaren är gratis *
  2. Förbereda den gamla turboladdaren för transport. Packa den i originalförpackningen
  3. Skicka ytterligare information till e-postadressen info@turboladdare.se: Ordernummer, Adress, Kontaktpersonen, Telefon, E-post


LAND TRANSPORTMETOD PRIS TRANSPORTSTID
Svergie DPD-kurir 0 2-5 arbetsdagar
Europe DPD-kurir Enligt priset i orderbekräftelsen Beror på leveransmetoden