Send inquiry
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Inbyte av turboladdare


INBYTE AV TURBO

HUR DET FUNGERAR

1 Hitta din turboladdare

Hitta en turboladdare på vår hemsida som är märkt med "Inbyte". Vi har lagrat över 900 unika artiklar av originalturboladdare som är relevanta för över 3 500 fordonsmodeller.

arrow 2 Betala en deposition

När du placerar beställningen, bör du överföra garantibeloppet för ditt gamla turboaggregat. Vi returnerar detta belopp till ditt bankkonto eller kort, som du använde vid betalningen, när vi har mottagit ditt gamla turboaggregat.

arrow

3 Skicka din gamla turboladdare till oss

Turboladdaren måste vara komplett! Lägg din gamla turboladdare i vår förpackning (i samma förpackning som du fick din beställning i). Skriv till oss på shop@br-turbo.com så hjälper vi dig med logistiken. Fraktpriset för din gamla turboladdare är individuellt. I de flesta fall är det kostnadsfritt!

arrow 4 Få tillbaka din deposition

Så snart vi har mottagit din gamla turboladdare betalas din deposition tillbaka till det bankkonto eller kort som du använde för betalningen.

Renoverade turboladdare 

Hela processen för renovering av turboladdare utförs av våra specialister i enlighet med föreskrifterna från världsledande turbintillverkare. Vi använder endast professionell och modern utrustning.

warehouse
Mer än 5000 turboladdare på vårt lager
warranty
2 års garanti på alla renoverade turboladdare med obegränsad körsträcka
recovery
Mer än 20 års erfarenhet inom renovering

HITTA DIN TURBOLADDARE


Behöver du hjälp med att välja turboladdare eller reservdel?